K├Ąthy Meijer
Wechelerstraat 1
7416 XW Deventer
tel. 06 22 69 83 33
[email protected]

Werkgevers

Voor een bedrijf of organisatie zijn de medewerkers waardevol. Medewerkers die vitaal zijn, die hun kwaliteiten voluit in zetten, goed met elkaar samenwerken en zich met enthousiasme voor hun werk in willen zetten. Dat is het kapitaal voor een organisatie.
Maar elke werkgever weet ook dat de realiteit vaak anders is, dat dit investering vraagt.
Werkgevers die met mij werken weten dat de kosten die aan mijn werk verbonden zijn, zich snel terugverdienen. Zowel medewerkers als werkgevers zijn tevreden over de effecten van mijn inzet en komen regelmatig terug.

Ik vind het prettig om een langere relatie op te bouwen met een organisatie. Ik heb op die manier weet van de specifieke omstandigheden die in de betreffende organisatie spelen. Dit maakt dat zowel de persoonlijke groei die iemand doormaakt als de toepasbaarheid ervan in de dagelijkse situatie groot kan zijn.
Ik betrek de leidinggevende of de werksituatie bij de trajecten waarvoor de werkgever mij vraagt.

Er zijn verschillende soorten bedrijven en organisaties die mij inhuren om medewerkers te begeleiden. Of die me betrekken bij teamontwikkeling, samenwerkingsvraagstukken of vragen die met de cultuur te maken heeft.
Vaak ligt er een knelpunt aan ten grondslag. Medewerkers die dreigen ziek te worden, last hebben van spanningen, samenwerking die stagneert. Maar ook medewerkers die niet optimaal functioneren of loopbaanvragen hebben.

In het verleden was ik bij een aantal bedrijven of organisaties betrokken als vertrouwenspersoon in het kader van de regeling ongewenste omgangsvormen. Met dit werk ben ik inmiddels gestopt.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met me op.

css.php