Käthy Meijer
Wechelerstraat 1
7416 XW Deventer
tel. 06 22 69 83 33
[email protected]

Mijn werkwijze

De kern van mijn werk is luisteren, vragen en doorvragen, en samen (onder)zoeken wat er aan de orde is en waar de sleutel kan worden gevonden voor een volgende stap. Daarbij zorg ik enerzijds voor veiligheid, zodat je op je gemak kunt zijn en je bloot durft te geven. Anderzijds spreek ik uit wat er in me leeft, doe ik voorstellen waarin je kunt ervaren wat er aan de orde is. Ik ben daar zelf helemaal bij aanwezig, hou me niet op de vlakte. Het directe contact wat zo ontstaat blijkt steeds weer heilzaam te zijn, voor de ander en daarmee ook voor mezelf.

Hoofd, hart en handen

Ik werk niet vanuit één bepaalde methodiek. Ik kan wel putten uit alle kennis en kunde die ik verzameld heb in de loop van mijn werkzame leven. Ik werk met hoofd, hart en handen: verschillende theorieën, mindfulness-oefeningen, energetisch lichaamswerk, creatieve opdrachten. Alles wat het proces kan ondersteunen zet ik daarbij in. Ook de waarde van stilte en rust wil ik hierbij noemen.

Ieder mens is uniek en daarmee is elk contact nieuw. Mensen verrassen me steeds weer. De moed die mensen hebben om tot de kern te willen komen, hun zoektocht te gaan, de uitdaging die ze aan te gaan hebben en daarbij hun eigen, unieke antwoorden te vinden. Dat ontroert me en maakt dat ik daaraan graag mijn bijdrage lever.

Ik ben geregistreerd bij het Registerplein, (register Maatschappelijk Werkers) Daarmee zijn de vertrouwelijkheid en een klachtenregeling gewaarborgd.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met me op.

css.php